TankIcon-wit-200

Voor de kandidaat

Aandacht voor jouw belangen en wensen begint al bij de inschrijving. Wij nemen ruim de tijd om erachter te komen wat jij belangrijk vindt, wat jouw werkzaamheden zijn geweest en wat je daar het leukste aan vond. Uiteraard willen wij ook weten waar je naar toe wilt en wat Tankpersoneel daarin voor jou kan betekenen. Als wij jou benaderen voor een functie, is dat met een concrete vacature, waarvan wij denken dat jij daar uitermate geschikt voor bent. Desalniettemin kijken we altijd verder dan die ene vacature. Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd in de uitzendbranche, zijn wij expert geworden in het matchen van personen met diverse functies in de tankstationbranche. Dus ben jij op zoek naar een partner die jou kan helpen bij het vinden van een passende baan binnen de tankstationbranche of wil je gewoon een keer de mogelijkheden bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak kunnen maken.

Vacatures

Service-bakery medewerk(st)er
inAmsterdam
 
Service-bakery medewerk(st)er
inUtrecht e.o
 
Flexibele Bakery/Servicemedewerk(st)ers
inAmsterdam e.o
Transparant

ZEKER­HEID EN BETROUW­BAAR­HEID

 

Tankpersoneel staat voor zekerheid. Voordat je start is het voor ons belangrijk om te weten waar jij naar op zoek bent en wat jouw sterke kanten en kwaliteiten zijn maar uiteraard ook wat je graag verder zou willen ontwikkelen in je loopbaan gericht op de tankstationbranche.

 • Zoek je een vaste baan?
 • Zoek je een baan voor een bepaalde hoeveelheid uren?
 • Zoek je een tijdelijk dienstverband, omdat je maar korte tijd kan werken?
 • Zoek je een baan bij jou in de omgeving?

Wij kunnen je daarbij helpen, maar het is zeker zo belangrijk dat je er eerst zelf ook goed over nadenkt. Alleen dan kunnen wij ervoor zorgdragen dat we de meest ideale baan voor je vinden. Tankpersoneel biedt jou graag de mogelijkheden, maar om je doelen te bereiken ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor je motivatie en inzet. Wij houden je altijd op de hoogte van de afspraken die wij met de opdrachtgever maken, zodat jij exact weet waar je aan toe bent en wat je van Tankpersoneel kunt verwachten. Door onze open en transparante communicatie ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en afspraken. Daarom zijn wij als Tankpersoneel ook de betrouwbare partner die jij zoekt.

SAMENWERKEN

Persoonlijk contact staat bij ons op de eerste plaats. Daarom krijg je bij Tankpersoneel een vaste contactpersoon waar jij voor al je vragen en/of problemen bij terecht kan. Zo hoef je nooit lang te wachten op een antwoord en kan je in de meeste gevallen direct geholpen worden. Deze contactpersoon blijft op regelmatige basis contact met je houden, je begeleiden en coachen vanaf de zijlijn. Ons doel is ervoor te zorgen dat je plezier in je werk hebt waardoor je je kwaliteiten beter kan inzetten. Maar niet alleen plezier in het werk. Waar gewerkt wordt moet ook zeker ruimte zijn voor ontspanning. Wij plannen op regelmatige basis leuke activiteiten om het contact hecht te houden. Ken jij toevallig iemand uit je eigen omgeving die ook geschikt is om door ons bemiddeld te worden en voor ons aan de slag wil gaan in de tankstationbranche, dan stellen wij dat natuurlijk zeer op prijs, daar stellen wij ook graag een beloning tegenover.

WAT HEBBEN WIJ ALS Tank­personeel JOU TE BIEDEN:

 • Een vast salaris conform cao voor Tankstations en Wasbedrijven
 • Doorbetaling van salaris bij ziekmelding
 • Pensioenregeling
 • Reservering van vakantiegeld
 • Opbouwen van vakantiedagen
 • Je bepaalt zelf de hoeveelheid uren die je wilt werken
 • Werken in je eigen regio
 • Tankpersoneel regelt je administratie

Als medewerker van Tankpersoneel krijg je op onze site een eigen account. In je account staat alles betreffende: administratie, uitbetaling salaris, reserveringen, etc.

Aangezien wij als Tankpersoneel veel contacten hebben met verschillende tankstations door heel Nederland, hebben wij ook in jouw woonomgeving genoeg uitdagingen om aan te gaan.

KARAKTER­EIGEN­SCHAPPEN

Als professionals mag je wat van elkaar verwachten. Net zo goed als jij verwachtingen hebt van ons, hebben wij die ook van jou. Wat wij erg belangrijk vinden is: Betrouwbaarheid, commitment en echtheid. Wees jezelf! Op een goede manier met elkaar omgaan is daarin essentieel. Je hebt daarin een professionele instelling. Communicatie over en weer is daarvoor onontbeerlijk en wordt door ons zeer op prijs gesteld. Je bent gedreven, beschikt over de drang om te leren en je vakkennis ( nog) verder te verbeteren of te verdiepen.

GEÏN­TE­RES­SEERD?

 

Kan jij je vinden in onze manier van werken en wil je meer van ons weten? Of heb je een vacature in de tankstationbranche op onze website gezien die jou aanspreekt?

Neem dan telefonisch contact met ons op, stuur ons een e-mail of upload je CV en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op.

Sluit Menu