TankIcon-wit-200

Opdracht­gevers

Aandacht voor jouw belangen en wensen begint al bij de inschrijving. Wij nemen ruim de tijd om erachter te komen wat jij belangrijk vindt, wat jouw werkzaamheden zijn geweest en wat je daar het leukste aan vond. Uiteraard willen wij ook weten waar je naar toe wilt en wat Tankpersoneel daarin voor jou kan betekenen. Als wij jou benaderen voor een functie, is dat met een concrete vacature, waarvan wij denken dat jij daar uitermate geschikt voor bent. Desalniettemin kijken we altijd verder dan die ene vacature. Dankzij de jarenlange ervaring die wij hebben opgebouwd in de uitzendbranche, zijn wij expert geworden in het matchen van personen met diverse functies in de tankstationbranche. Dus ben jij op zoek naar een partner die jou kan helpen bij het vinden van een passende baan binnen de tankstationbranche of wil je gewoon een keer de mogelijkheden bespreken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen zodat wij een afspraak kunnen maken.

Vacatures

Service-bakery medewerk(st)er
inAmsterdam
 
Service-bakery medewerk(st)er
inUtrecht e.o
 
Flexibele Bakery/Servicemedewerk(st)ers
inAmsterdam e.o
Transparant

WAAR LET Tankpersoneel OP BIJ HET WERVEN VAN NIEUW PERSONEEL?

 • Twee referenties inwinnen van elke kandidaat
 • Komt de kandidaat op tijd voor zijn sollicitatiegesprek?
 • Is de kandidaat representatief en ziet zij/hij er verzorgd uit?
 • Taalvaardigheid
 • Beschikking hebben over eigen vervoer (auto)
 • Gezinssituatie
 • Flexibele instelling
 • Ervaring in de branche
 • Past het salarisplaatje?
 • Tijden wanneer de kandidaat beschikbaar is en kan worden ingepland
 • Beschikt de kandidaat over een verklaring van goed gedrag?
 • Tankpersoneel is in de tankstationbranche gespecialiseerd in:

Uitzenden
Detacheren
Werving & Selectie
Payroll

UITZENDEN

Flexibiliteit is voor een tankstation steeds belangrijker, maar ook voor de werknemer. Het matchen van vraag en aanbod is ons vak.

Meestal wordt een uitzendkracht op een tankstation gezien als een tijdelijke kracht. Uit onze ervaring blijkt dat er vaak een vast dienst verband uit voortvloeit, vanwege het enthousiasme over de medewerker. Tankpersoneel maakt de juiste match voor u!

Heeft u behoefte aan flexibel personeel bij u op het tankstation voor lange of korte tijd? Dan kunt u voor uitzenden kiezen. Redenen van uitzenden kunnen zijn: uw vaste medewerkster heeft zwangerschapsverlof of uw medewerk(st)er heeft vakantie of is langdurig ziek en er is geen tijd om snel een vervanger te vinden. In deze situaties is Tankpersoneel de oplossing. U kunt zich dan geheel bezig houden met de primaire processen binnen uw organisatie terwijl wij uw personeelsprobleem oplossen. Steeds meer tankstationsondernemers schakelen Tankpersoneel in om de tankstations zo flexibel mogelijk te maken of te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan piekdruktes, vakantieperiodes, het wegvallen van eigen personeel. Tankstations worden op deze manier minder kwetsbaar en rendabeler.

Tankpersoneel staat voor persoonlijk contact en kwaliteit, meer inzet, gevoel voor de markt, proactiviteit en continuïteit. Wij zorgen niet alleen voor flexibiliteit, maar ook voor tevredenheid. Voor u, maar ook voor de bij u ingezette kracht, want een goede en tevreden tankstationmedewerk(st)er is niet alleen een goed visitekaartje voor uw organisatie, maar levert ook meer marge op door extra verkopen in de shop.

Detacheren

Detacheren voor bepaalde tijd houdt in dat wij onze kandidaat een contract aanbieden. Deze contracten kunnen variëren in perioden. Voordeel van een detachering is dat u als zowel opdrachtgever als kandidaat meer commitment krijgt van elkaar. U krijgt als kandidaat en als opdrachtgever meer zekerheid.

 • Salarisdoorbetaling bij ziekte (geen facturering naar opdrachtgever)
 • Pensioen opbouw
 • 24 vakantiedagen op jaar basis
 • Eventueel proeftijd van 1 maand
 • Doorbetaling op feestdagen
 • Eenvoudige en heldere facturering.

WERVING & SELECTIE

Met de Werving & Selectie mogelijkheden die Tankpersoneel u kan bieden, bent u verzekerd van personeel waarop u kunt bouwen. Wij dragen zorg voor het werven en selecteren van het juiste personeel voor uw tankstation. Alle werkzaamheden die daarvoor nodig zijn worden u uit handen genomen en u krijgt uiteindelijk de meest ideale kandidaat voor de bij u openstaande functie aangeboden. Natuurlijk kunt u zelf dan de kandidaat een contract aanbieden, maar u kunt er ook voor kiezen om de kandidaat eerst een periode via Tankpersoneel te laten lopen. Juist in de werving en selectie komen de ervaring, kennis en het grote netwerk dat Tankpersoneel heeft opgebouwd het best tot zijn recht en staat u geheel ter beschikking.

Tankpersoneel is een organisatie die voor kwaliteit staat en met haar klantgericht handelen en jarenlange ervaring in de uitzendbranche al veel successen boekt en heeft geboekt. Door onze flexibele instelling en het meedenken in oplossingen in plaats van problemen, zijn wij in staat u versteld te doen staan van het gemak en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

PAYROLL

Met de payroll mogelijkheden die Tankpersoneel u kan bieden bent u verzekerd van uw eigen personeel, zonder de bijbehorende risico’s en administratieve verplichtingen. De meest efficiënte en bovendien erg flexibele oplossing voor u als opdrachtgever. Budgetteren wordt voortaan heel simpel, u hoeft alleen maar de openingsuren van uw tankstation op te tellen en de daarbij behorende bezetting en u kunt al uw personeelskosten berekenen. Geen onverwachte kosten meer en altijd voldoende personeel beschikbaar. Geen risico’s, een heldere tariefsopbouw en een duidelijk overzicht van uw personeelskosten. U kunt uw aandacht volledig richten op het laten stijgen van de omzetten in plaats van rekening te moeten houden met onvoorziene personeelsuitgaven. Dat is volledig afgedekt door Tankpersoneel. U hoeft geen uitgebreide loonadministratie meer te voeren, heeft de beschikking over een compleet arsenaal aan diensten op administratief gebied zoals rapportagemogelijkheden, opleidingsmogelijkheden en als u dat wilt alles gedigitaliseerd, u roept, Tankpersoneel levert.
Sluit Menu