TankIcon-wit-200

NIEUWS

NIEUWE WEBSITE

Tankpersoneel heeft zich, met succes, helemaal gespecialiseerd in de tankstation branche. Wij werken al jaren samen met een groot aantal tankstations in Nederland om hen te kunnen voorzien van kwalitatief goed personeel. Anderzijds proberen wij door onze persoonlijke benadering en begeleiding, onze medewerkers een zo goed mogelijk toekomstperspectief te bieden. Of dat nu door begeleiding, training of opleiding is, Tankpersoneel is daar een regelrechte specialist in geworden om uitgaande van de aanwezige kwaliteiten ervoor zorg te dragen dat het beste in je naar boven wordt gehaald. Carrièreperspectief en ontwikkeling komen voor ons op de eerste plaats, rekening houdend met je beschikbaarheid en het aantal uren dat je graag zou willen werken. Aangezien Tankpersoneel voor steeds meer tankstations in Nederland op zoek is naar gemotiveerd en gekwalificeerd personeel, hebben wij zeker ook voor jou in je omgeving een leuke baan beschikbaar. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om ons te vinden en je te laten zien welke mogelijkheden wij allemaal kunnen bieden, werd het ook tijd voor een nieuwe website. Sinds november is onze nieuwe site actief geworden en wij zijn er zelf erg trots op. Nu is het nog makkelijker geworden je in te schrijven, te reageren op vacatures, onze informatie te vinden en een selectie te zien van onze vacatures.

TANKSTATION VAKBEURS

Dinsdag 14 november 2017 is voor Tankpersoneel weer een memorabele dag geworden op de Tankstation Vakbeurs. Op dit jaarlijkse beurs-evenement voor de tankstation-, carwash- en convenience-branche is het altijd weer prettig om vele klanten van ons de hand te kunnen geven en in een relaxte sfeer even bij te kunnen praten. Maar het is ook fijn om te kunnen constateren dat wij ook de warme interesse van diverse bedrijven hebben kunnen trekken die nog niet bekend waren met onze specialiteit, namelijk het leveren van kwalitatief hoogwaardige medewerkers voor tankstations en wasbedrijven. Paul Tuk en Marco Lub waren beiden op de beurs aanwezig en constateren dat Tankpersoneel in bekendheid steeds groter wordt, maar dat we nog lang niet zijn waar we willen zijn, namelijk dat Tankpersoneel een begrip is in de tankstationwereld en een ieder bij het zoeken van goed personeel gelijk aan Tankpersoneel denkt. Daar gaan we het komende jaar weer hard aan werken zodat we volgend jaar bij de nieuwe vakbeurs weer vele nieuwe klanten kunnen begroeten.

NIEUWE MEDEWERKSTER

Met groot genoegen presenteert Tankpersoneel haar nieuwste medewerkster Bea van Venetien. Om nog beter te kunnen luisteren naar de wensen van onze opdrachtgevers, medewerk(st)ers en kandidaten, zijn wij blij dat Bea ervoor gekozen heeft haar diensten ter beschikking te stellen aan Tankpersoneel. Tankpersoneel is de laatste tijd zo hard gegroeid dat wij echt behoefte hadden aan nieuwe ondersteuning met haar eigen ideëen en kennis, zodat wij niet het belangrijkste uit het oog verliezen wat Tankpersoneel zo groot heeft gemaakt, namelijk persoonlijke aandacht. Bea is een kei op dat vlak en puttend uit haar uitgebreide kennis en ervaring van de tankstation branche, waarin zij in diverse functies jaren heeft gewerkt, was zij de meest gedroomde kandidaat voor de functie op het hoofdkantoor van Tankpersoneel. Wij wensen haar veel plezier en succes toe.

Vacatures

Service-bakery medewerk(st)er
inAmsterdam
 
Service-bakery medewerk(st)er
inUtrecht e.o
 
Flexibele Bakery/Servicemedewerk(st)ers
inAmsterdam e.o
Sluit Menu